دانشکده بهداشت
br ENGLISH
تاریخ: 1398/12/26 تعداد بازدید: 135
پیام تبریک ریاست دانشکده بهداشت بمناسبت فرارسیدن سال نو
آقای دکتر جمشید یزدانی چراتی رئیس دانشکده فرارسیدن عید نوروز را به جامعه دانشگاهیان تبریک گفتند .

یا مقلب القلوب والابصار یا مدبر اللیل والنهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال
سال 1398 با همه فراز و نشیب ها سریع تر از آنچه انتظار می رفت به پایان رسید وبرگی دیگر از دفتر زندگانی ورق خورد.متاسفانه در واپسین ماهای سال شیوع بیماری کرونا در کشور و استان ما باعث شهادت بسیاری از همکاران و مرگ تعداد زیادی از هموطنان ما گردید. اینجانب ضمن آرزوی غفران الهی برای این عزیزان وآرزوی سلامتی برای تمامی ملت ایران حلول عید سعید نوروز را پیشاپیش به شما تبریک گفته و از زحمات ارزشمندتان در سالی که سپری شد قدردانی می‌نمایم .در پایان امیدوارم با رعایت اصول خودمراقبتی و اقدامات اولیه بهداشتی و پرهیز ازمسافرت گامی در جهت قطع زنجیره انتقال بیماری برداریم و سالی سرشار از موفقیت و کامیابی را شروع نمائیم .
روابط عمومی دانشکده بهداشت

پیام تبریک ریاست دانشکده بهداشت بمناسبت فرارسیدن سال نو